МЕНЮМеню
За нас

За нас

Ние, от Център за детско здраве „Ниш“, имаме за цел да предоставим нов вид обслужване в детското здравеопазване чрез съвременни грижи за подрастващите. При нас работи екип от висококвалифицирани специалисти в областта на педиатрията. В център „Ниш“ залагаме на комплексни и актуални методи за профилактика и превенция за правилното физическо и нервно-психическо развитие на децата. 
Нашата цел е да създадем нов подход в отглеждането и общуването с децата. На вас, родители, предлагаме консултации за създаване на здравословни навици, стимулиране на двигателните и психо-сензорни функции при подрастващите. 

Какво още можете да намерите в Център за детско здраве „Ниш“:
- Масажи;
- Гимнастика;
- Плуване;
- Програми за закаляване;
- Консултации за кърмене и захранване;
- Съвети за правилно хранене на децата; 
- Проследяване на психическото и нервно-психологическо развитие;
- Грижа за адаптация при постъване на малчугана в детско заведение;
- Подбрани упражнения, игри и танци за развитие на двигателните умения в ранна детска възраст. 

Ние залагаме на съвместна работа между медицински екип, родители и деца в комфортна и приятелска атмосфера. Заповядайте! 

Събития

Център за детско здраве “Ниш”, с подкрепата на ЛК Русе Сексагинта Приста, за поредна година се включва в световната инициатива в подкрепа на кърменето. Тази година събитията са под мотото “Защитата на кърменето - споделена отговорност” и насочваме фокуса към необходимите общи усилия за повече кърмени бебета и подкрепени майки.
Виж повече
За пета поредна година ще отбележим заедно Световната седмица на кърмене, в подкрепа на русенските семейства.
Виж повече
Детски играчки за щастливи малчугани

Дейности

График