МЕНЮМеню

Събития

Елате, за да отбележим тазгодишната Световна седмица на кърменето заедно!

2021-08-07

Елате, за да отбележим тазгодишната Световна седмица на кърменето в център за детско здраве НИШ, на 7 август, от 10 часа.

Център за детско здраве “Ниш”, с подкрепата на ЛК Русе Сексагинта Приста, за поредна година се включва в световната инициатива в подкрепа на кърменето. Тази година събитията са под мотото “Защитата на кърменето - споделена отговорност” и насочваме фокуса към необходимите общи усилия за повече кърмени бебета и подкрепени майки. Подготвили сме разнообразни и полезни занимания в центъра, които ще са полезни за всички, във всеки сезон на кърмаческия път.

В рамките на събитието ще можете да се срещнете и да си поговорите за кърменето с:

Д-р Даниела Бурмова, специалист по детски болести и неонатология

Д-р Теодора Константинова, акушер-гинеколог

Даниела Лютакова, акушерка и консултант по кърмене към Национална асоциация “Подкрепа за кърмене”

Елеонора Драганова, логопед

Пенко Деков, психолог

Освен въпросите, които ще можете да ни зададете, ще ви запознаем и с повече информация за лятното кърмене - какво е добре да се има предвид и как да се получават нещата гладко, въпреки високите температури и много приключения и пътувания в този сезон.

Нашите партньори ЛК Русе Сексагина Приста са предвидили и скромни изненади за вас. Очакваме ви!

Събития

Център за детско здраве “Ниш”, с подкрепата на ЛК Русе Сексагинта Приста, за поредна година се включва в световната инициатива в подкрепа на кърменето. Тази година събитията са под мотото “Защитата на кърменето - споделена отговорност” и насочваме фокуса към необходимите общи усилия за повече кърмени бебета и подкрепени майки.
Виж повече
За пета поредна година ще отбележим заедно Световната седмица на кърмене, в подкрепа на русенските семейства.
Виж повече
Детски играчки за щастливи малчугани

Дейности

График