МЕНЮМеню

Събития

Видове носилки и коя е най-подходяща за вас

2017-05-16

слингомания

Заповядайте на 16 май (вторник) от 11.30 часа в Център за детско здраве Ниш, за да се срещнете със Slingomania.

TEMA: Видове носилки и коя е най-подходяща за вас

Slingomania е Русенската библиотека за ергономични носилки. Бебеносенето има позитивно влияние върху връзката майка-дете, кърменето, развитие на детето и бързото физическо възстановяване на майката. То е полезно, практично и удобно. Има много голямо разнообразие от видове и производители на носилки. В библиотеката бихте могли да разгледате, изпробвате или наемете най-подходящата за вас. 

Slingomania ще организира ежемесечни срещи по предварително утвърден график. На срещите ще присъства сертифициран консултант по бебеносене, който ще дава съвети за правилното и безопасно бебеносене. Ще се усвояват нови умения и практикуват старите.

Ръководител: Ани Събева
Телефон: 0887 259 984
Имейл: slingomania@abv.bg

Събития

На 16 юни в Център за детско здраве Ниш ще преглежда д-р Кремена Димитрова, детски нефролог. Можете да си запишете час на телефон 0888 731 061.
Виж повече
През тази година Детски център Ниш предлага много нови забавления, а именно модерни танци за начинаещи и напреднали танцьори, занимания по Пилатес за родители, детска занималня с приказко и пясъко терапия, занимания по метода на Монтесори, развиване на театрални умения с постановки на английски език.
Виж повече
Детски играчки за щастливи малчугани

Дейности

График